Bel gerust
Openingstijden
Facebook

Ontwerp

Het maken van een tuin is een proces dat begint met een idee. Om dat idee concreet om te zetten in een mooie tuin is een ontwerp een onmisbare leidraad. Met een goed ontwerp werken we eerst de praktische zaken uit zoals bijvoorbeeld looproutes, parkeer- en zitgelegenheid, zichtlijnen en waterhuishouding. Met een gedegen ontwerp heeft u dan ook de basis voor jarenlang tuinplezier. Om deze elementen vorm te geven kijken we naar uw specifieke wensen en de mogelijkheden binnen het terrein. 

Voortuin 3D
Als er ook technische elementen in de tuin komen, bijvoorbeeld een brug, vlonder of vijver, zijn de mogelijkheden van het maken van die elementen op zich nog zo divers dat het teleurstellingen kan voorkomen als die meer in detail uitgewerkt worden in een technische tekening.

Misschien wel het belangrijkste aspect van een tuin is de sfeer die gecreëerd wordt. Planten spelen daarin de meest cruciale rol.
Bij een goed beplantingsbeeld wordt rekening gehouden met de leefomstandigheden van de plant, het winterbeeld, de ecologische waarde en meer. De gehele compositie vraagt om een goede voorbereiding in de vorm van een beplantingsplan.
Aan de hand van een doordacht beplantingsplan kunnen wij uw tuin op zo'n manier inplanten dat het beheer tot een minimum wordt beperkt, zodat u lang zonder al te veel werk van uw tuin kunt genieten.
Japanse voortuin
Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u allerhande ontwerpen leveren, van schets tot 3D. Om voor u evenals voor onszelf een duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en het proces komen wij eerst graag een keer bij u in de tuin. Op basis daarvan stellen wij, kosteloos en vrijblijvend, een op maat gemaakte prijsindicatie op.