Bel gerust
Openingstijden
Facebook

Onze basis

Jansma's Hof bestaat sinds 1978. Vanaf het begin heeft het altijd gedraaid om tuinen en planten. Wij zijn er van overtuigd dat een goede tuin niet kan bestaan zonder planten en dat in elke tuin de juiste plant op de juiste plek moet komen om de tuin haar karakter te geven en de plant de omstandigheden te geven waarin die floreert.

We zijn bekend met veel soorten tuinen, planten en werkzaamheden maar indien nodig zullen wij niet aarzelen de expertise van anderen in te schakelen; het draait er uiteindelijk om dat er een goed eindproduct geleverd wordt, pas dan kunt u met tevredenheid genieten van uw tuin.

Voor ons staat de ecologische basis in een tuin centraal, niet alleen om het leven in de tuin ruimte te geven, maar simpelweg ook omdat het ervoor zorgt dat de tuin stabiel wordt en het onderhoud en beheer niet onnodig veel wordt. Dat geeft over het algemeen de ruimte aan de tuineigenaar om vooral van de tuin te genieten. Wij zijn dan ook lid van de Wilde Weelde, de vakvereniging van en voor ontwerpers, hoveniers, kwekers en andere groenbedrijven die werken vanuit dezelfde ecologische benadering gericht op duurzaamheid en natuurrijke tuinen.